Luka Modrić Zrinjski

U dresu Zrinjskog odigrao je 22 utakmice uz učinak od 8 pogodaka. U Zrinjskom iz Mostara jedna od najvažnijih u nogometnom sazrijevanju.


Olivier Giroud Highlights Arsene Wenger Failings Four Things We Learned From Dinamo Zagreb 2 Arsenal 1 Football Insider Zagreb Lionel Messi Arsenal

U svojoj autobiografiji Moja igra.

Luka modrić zrinjski. Luka Modrić je hrvatski profesionalni fudbaler koji trenutno nastupa na poziciji veznog igrača u španskom Real Madridu i reprezentaciji Hrvatske. Godine kada je Zrinjski u 24. U Rusiji kao i na evropskim prvenstvima 2008.

Godine Luka je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro. U Poljskoj i Ukrajini i 2016. Luka Modrić daje gol za Zrinjski protiv Sarajeva u sezoni 20032004 7185 views Sep 28 2018 45 Dislike Share Save Fidel Kastro 249 subscribers Subscribe Luka Modrić postiže gol za Zrinjski na meču.

Godine više je puta izabran u najbolju postavu Lige prvaka. Zahvaljujući odličnoj igri u Real Madridu za koji je potpisao ugovor 2012. Kolu Premijer lige pobijedio tada jako FK Sarajevo koje se te sezone borilo za naslov prvaka rezultatom od 21.

Lukasi luan si mesfushor por ai poashtu luan si sulmues apo mbrojtës. Transfer history Season Date Left Joined MV Fee 1213 Aug 27 2012 Spurs Real Madrid 4000m 3500m 0809 Jul 1 2008 Dinamo Zagreb Spurs 1800m 2250m 0405 Jun 30 2005 Inter Zapresic Dinamo Zagreb - End of loan 0405 Jul 13 2004 Dinamo Zagreb Inter Zapresic - loan transfer 0304. Kolu Premijer lige pobijedio tada jako FK Sarajevo koje se te sezone borilo za naslov prvaka rezultatom od 21.

Modrić je ujedno i najmlađi dobitnik te nagrade. - Iako Zrinjski nije bio moćan financijski i igrački kao sad dobro smo igrali. Cuando era pequeño él y su familia fueron desplazados durante la Guerra croata de Independencia debiendo vivir en hoteles en compañía de otros refugiados.

Luka Modrić nació en la ciudad adriática de Zadar en la aquel entonces Yugoslavia. Mjestu a hrvatski kapetan pamti da su mu na jednom gostovanju u Trebinju stradali omiljeni kostobrani s likom Ronalda Nazaria. Sam Luka je za godinu provedenu u Zrinjskom i Mostaru rekao.

Historique des transferts Saison Date Venant de Allant à VM Montant de transfert 1213 27 août 2012 Tottenham Real Madrid 4000. U Brazilu i 2018. Pogledajte čak tri nove asistencije zbog kojih su se gledatelji hvatali za glave.

Luka Modrić Croatian pronunciation. Trenutno igra za španski klub Real Madrid v katerega je prestopil avgusta 2012. Bilo nam je bitno ostati u ligi a napravili smo i više od planiranog.

V roce 2007 vyhlášen nejlepším hráčem první chorvatské ligy. Igrao za mostarski Zrinjski kao posuđeni igrač Dinama. I onda se sjetim toga vremena.

Pravu malu školu nogometa održao je hrvatski Maestro igračima Levantea u samo 45 minuta. Iako često igra na poziciji srednjeg veznog igrača Modrić je jednako dobar i u odbrani i u napadu te se smatra jednim od najboljih vezista na svetu. Zrinjski je s Deverićem i Modrićem izborio opstanak u Premijer ligi a Luka je postao najbolji igrač Zrinjskog i jedan od najboljih igrača te sezone u bosanskohercegovačkom prvenstvu.

To smo ostvarili mnogo prije kraja prvenstva. Neki dan pravim intervju s Landekom i on se sjeti vremena kada je skupa s Lukom došao u Zrinjski. Luka Modrić 9.

Te godine Zrinjski je jedva sačuvao premijerligaški status a Luka je sa nepunih 18 godina bio najbolji igrač kluba. Luka Modrić Luka Modrić ˈluːka ˈmɔːdritɕ 9. September 1985 Zadar Hrvaška.

Luka Modrić je bio kapiten mlade fudbalske reprezentacije Hrvatske a za seniorsku reprezentaciju je debitovao 2006. Praktički i Đidić i Landeka su bili među boljima u toj momčadi a Luka Modrić bio je proglašen igračem godine. Luka Modrić je upisao dvije asistencije protiv Levantea.

To su navijači prepoznali i upravo Luki su dodijelili navijački pokal. Godine osvojio ono što niko prije njega nije sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva FIFA-in The Best Nagradu UEFA-e i Ballon DOr. Born 9 September 1985 is a Croatian professional footballer who plays as a midfielder for La Liga club Real Madrid and captains the Croatia national teamHe plays mainly as a central midfielder but can also play as an attacking midfielder or as a defensive midfielderHe is widely regarded as one of the best midfielders of.

Mostarski dani Luke Modrića. Luka je u HŠK Zrinjski došao u sezoni 20032004 kada Plemićima nisu cvjetale ruže. Igrati bez njega bilo je.

U Austriji i Švajcarskoj 2012. Tek je bio postao punoljetan a Dinamo ga je poslao na kaljenje u fizički zahtjevnu ligu BiH gdje mu je najteže bilo igrati u. 1 4 Iz Mostara vraćen je u Zagreb i poslan na daljnje kaljenje u Inter iz Zaprešića gdje su već igrali Hrvoje Čale i Vedran Ćorluka.

Reprezentačná kariéra Hral na Euro 2008 kde zaznamenal 1 gól. Luka Modrić je poznat kao jedan od najuspješnijih hrvatskih reprezentativaca nogometaš koji iza sebe ima brojne nastupe na velikim natjecanjima. Godine kada je Zrinjski u 24.

Luka Modrić ušao je u nogometnu historiju kada je 2018. Tento gól bol prvý chorvátsky na tomto turnaji. Září 1985 Zadar je chorvatský fotbalový záložník a reprezentant který od roku 2012 hraje za španělský prvoligový klub Real Madrid kam přestoupil z anglického Tottenhamu.

Kako je Luka Modrić igrao u dresu Zrinjskog. El abuelo de Luka Modrić y otros seis civiles ancianos fueron ejecutados por los rebeldes serbios en diciembre de 1991 en el asentamiento de Jasenice y sus casas fueron quemadas. Modrić je ujedno i najmlađi dobitnik te nagrade.

Luka Modrić hrvaški nogometaš 9. Modrić je bio najbolji igrač prvenstva iako je Zrinjski završio na 11. Utakmicu za pamćenje odigrao je 3.

Utakmicu za pamćenje odigrao je 3. DOBRO je svima poznato da je Luka Modrić jedan period u sezoni 20032004. Devětkrát vyhrál anketu pro nejlepšího chorvatského fotbalistu.

Luka Modrić lindi më 9 shtator 1985 është futbollist kroat i cili luan për klubin spanjoll Real Madrid dhe si kapiten për skuadrën kombëtare kroate. Svaki klub u kojem sam bio je važan kaže Luka Modrić. Zrinjski mi je jako pomogao a zašto da se oprostim od Hrvatske kad joj još mogu toliko dati.

Hrvatski kapetan Luka Modrić često ističe kako mu je sezona 20032004. Shvatio sam da je on shvatio koliko nam znači Zrinjski Sport Hercegovinain 3. Luka Modric est le cousin de Mark Viduka Fin de carrière.

Kaže on tada sigurno nije ni sanjao da će postići ono što je postigao u nogometu. U dresu Zrinjskog odigrao je 22 utakmice uz učinak od 8 pogodaka. Bio je član Hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2006.

Dal ho Rakúsku z pokutového kopu. Luka Modric is the cousin of Mark Viduka Retired. September 1985 Zadar je chorvátsky futbalový stedopoliar tímu Real Madrid do ktorého prišiel v sezóne 2012 z tímu Tottenham Hotspur FC.


Pin Auf Luka


Pin On 0 Chorwacja


Pin On Luka Modric


Pin On Luka


Pin On Football


Fifa Probes Croatia Over Pro Ukraine Celebration Of Russia Win Moscow Afp Croatia Defender Domagoj Vida Faced Possible Discipli Futbol Futbolisty Horvatiya


Pin On Modric


Pin On Dzg


Pin On Ostale Vijesti


Pin On I Love Football


Pin On Sports


Pin Na Doske Croatian Sports Pride


Pin On I Love Football


Pin Na Doske Luka


Dinamo Zagreb Unveil 2014 15 Puma Away Kit On A Golf Course Football Fashion Sports Shirts Zagreb Golf Courses


Pin Na Doske Luka


Pin On Croatia Soccer


Pin On Luka Modric


Pin On Futbol Austria Viena


Comments